Kerhot – talvi

Tiedote seuratoiminnan aloittamisesta syys- ja talvikaudella 2020-2021

Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos tiedottavat tiiviisti koronaviruksen etenemistä. Nousun liikuntakerhoja pyritään kokoamaan viimeistään kesäkaudelle 2021.

Terveisin, Nousun hallitus

HARJOITUSPAIKAT:
Halssilan koulun liikuntasali (Lokintie 9, 40400 Jyväskylä)
Neulaskankaan päiväkodin liikuntasali (Pihkatie 3, 40530 Jyväskylä)

TÄSTÄ ILMOITTAUTUMISEEN >>>

Liikuntakerhoryhmiin otetaan max. 15 lasta/ryhmä. Ryhmät täytetään ilmoittautumis-järjestyksessä ja ko. ryhmän täytyttyä ko. ryhmän ilmoittautumissivut suljetaan.

LIIKUNTAKERHORYHMÄT


JOUSTAVUUSTEKIJÖITÄ

 Nousun talvikauden liikuntakerhoihin voi tulla mukaan kesken toimintakaude ilmoittautumalla ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy ilmottautuminen-sivulta. Tarpeen mukaan harjoitusryhmiä voidaan lisätä ja/tai yhdistää. Sovittaessa sisarukset voivat harjoitella samassa ryhmässä.

Halukkuudesta  riippuen voidaan harjoitusviikkoja lisätä tai harjoitella esim. syys-/hiihtoloman aikana. Huom. ko. päätös tehdään ryhmäkohtaisesti.
On mahdollista käydä muiden ryhmien harjoituksissa, jos omat harjoitukset jäävät väliin, esim. sairauden, matkan tai muun syyn takia. Liikuntakerhoryhmää voi myös vaihtaa talvikauden aikana, jotta löytyisi sopiva harjoitusryhmä.
Liikuntakerholaisilla on käytössä tarrakortit, joihin lapset voivat kerätä erilaisia tarroja.
Sisaralennukset käyttössä (alennukset löytyvät ko. ryhmien kotisivuilta).

TERVETULOA MUKAAN NOUSUN TOIMINTAAN!