Tytöt 2007/2008

JOUKKUEEN ESITTELY

Nousu tytöt 07/08 on 2007-2008 syntyneiden tyttöjen ikäkausijoukkue, johon kuuluu kauden 2018 lopussa 16 pelaajaa. Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia mukaan ja tavoitteena on kaudella 2019 saada vielä vahvistettua joukkuetta muutamalla pelaajalla. Joukkue harjoittelee 2 -3 kertaa viikossa ja osallistuu pelisarjoihin ja turnauksiin.

Joukkue noudattaa pelaajien yhdessä laatimia pelisääntöjä. Tavoitteena on tukea kasvua esimerkillisesti käyttäytyväksi liikunnalliseksi ja taitaviksi jalkapalloilijoiksi, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä. Tavoitteena on mahdollistaa jalkapallon pitkäaikainen harrastaminen lähialueella.

Joukkueeseen mahtuu mukaan harjoittelemaan, ota yhteyttä joukkueen johtajaan!

HARJOITUKSET:

Syksyn harjoitukset:

Keskiviikkoisin klo 18.30 – 20.00 Hipposhallin jalkapallotila

Lauantaisin klo 11.45 – 13.15. Halssilan koulu

Joukkueen harjoitusajat ja ottelut ovat  Nimenhuudossa.

Vastuuohjaajat
Heikki-Pekka Noronen, 040-7529691, noronen.heikkipekka@gmail.com

Joukkueen johtaja

Jarkko Patrikainen, 040-5044627, jarkko.patrikainen@kotikone.fi

 

VARAINHANKINTA JA KUSTANNUKSET

Seuran toimintamaksu on yhteensä 100€/pelaaja. Maksut erääntyvät seuraavasti:

 • 1. erä 1.4.2019
 • 2. erä 1.10.2019

Joukkueen toiminnan rahoittamiseksi on joukkueen kerättävä joukkueen toimintamaksu. Maksun suuruus on 10€/pelaaja/kuukausi. Heinäkuulta ja lokakuulta ei peritä toimintamaksua. Maksut erääntyvät kuukauden viimeisenä päivänä. Ensimmäisen erän osalta 31.12.2017.

Joukkueen toimintamaksulla katetaan joukkueen yhteisten varusteiden hankinnat, Keski-Suomen alueen turnaukset, peli-iltojen erotuomarimaksut sekä erilliset jalkapallohallin vuorojen maksut.

Kaudella 2019 on tavoitteena toteuttaa ainakin yksi turnausmatka lähialueen ulkopuolelle sekä 1-2 harjoitusleiriä. Näiden tapahtumien kustannukset katetaan joukkueen toimintamaksuilla sekä erikseen tapahtumakohtaisesti kerättävillä maksuilla sekä muulla varainhankinnalla (kioski, talkoot, myyntituotteet).

Pelaajien on hankittava pelipassi kaudelle 2019. Lisäksi on oltava voimassa vakuutusturva. Passien hinnat ovat arviolta seuraavat:

 • Vuonna 2007 syntyneet 40€ (vakuutus 40€)
 • Vuonna 2008 syntyneet 25€ (vakuutus 4€)

Lähtökohtaisesti peliasuina käytetään jo kaudella 2018 käytettyjä asuja. Täydennyshankinta toteutetaan ennen kesäkauden 2019 alkua. Paidan, shortsien ja sukkien kokonaishinta on arviolta noin 40€.

 

VALMENNUS

 Joukkueen vastuuvalmentajina toimivat Heikki-Pekka Noronen. Vanhemmista pyritään löytämään myös apuvalmentajia, joilla on erilaista valmentajakokemusta (fysiikkavalmennus, juoksuvalmennus, maalivahtivalmennus). Fysiikkavalmennuksessa joukkuetta tukee Otteliina Viinikainen. Valmentajille ei makseta palkkiota.

Valmentajat laativat kausisuunnitelman pelaamisen ja harjoitteluun liittyvistä asioista. Kausisuunnitelmasta tiedotetaan pelaajien vanhempia.

Valmentajien määrittämille pelaajille kustannetaan joukkueen puolesta erillinen maalivahtivalmennus, joka toteutetaan piirin maalivahtivalmennusleirillä.

 

HARJOITTELU

Joukkue harjoittelee ympäri vuoden tammikuusta joulukuuhun. Hiihtoloma, kesäloma, syysloma ja joulutauko pidetään erikseen ilmoitettavina ajankohtina. Seura osoittaa joukkueen käyttöön harjoituskentät ja -tilat. Talvikaudella harjoitellaan Halssilan koulun liikuntasalissa ja Hipposhallin jalkapallotilassa. Erillisiin harjoituksiin ja pelitapahtumiin varataan joukkueen omalla kustannuksella jalkapallohalli.

Harjoituksia järjestetään 2-3 kertaa viikossa. Harjoitustapahtuman kesto on 60 – 120 minuuttia. Harjoitustapahtumiin on ilmoittauduttava etukäteen nimenhuudossa viikkoa ennen harjoitustapahtumaa.

 

PELIT JA TURNAUKSET

Peleissä käytetään joukkueen virallista peliasua: Punainen paita, mustat shortsit, punaiset pelisukat. Joukkue osallistuu peli-iltasarjaan sekä piirinsarjaan. Talvikaudella pelataan harjoituspelejä erikseen ilmoitettavina ajankohtina.

Peli-ilta ja piirinsarjan otteluohjelmat julkaistaan nimenhuudossa kevätkauden osalta maalis-huhtikuussa ja syyskauden osalta heinäkuussa. Lähtökohtaisesti pelaajat ovat aina sarjapeleissä joukkueen käytettävissä. Peleissä noudatetaan kaikki pelaa periaatetta: Jokainen saa peleissä mahdollisuuksien mukaan saman verran peliaikaa.  Turnauksiin osallistuminen päätetään ennen kesäkauden alkua. Joukkue osallistuu mahdollisesti seuraaviin turnauksiin:

 • Talviturnaus (helmikuu)
 • Palokkalehtiturnaus (toukokuu)
 • Stadi Cup/vast (kesäkuu)
 • Hippoturnaus (syyskuu)

Keski-Suomen alueen pelimatkoihin tarvitaan vanhempien tukea kuljetuksiin.

 

TALKOOT

Seura osallistuu Jyväskylä Cupin järjestämiseen kesäkuussa 2019. Joukkueelle määrätään talkoovuorot pelaajien määrän perusteella. Joukkue saa talkootyöstä arviolta 8€/tunti. Talkoisiin osallistuminen on vanhempien velvoite.

 

JOUKKUEILLAT JA VANHEMPIEN PALAVERIT

Joukkueen pelaajille järjestetään keväällä ja syksyllä joukkueillat. Joukkueen vanhemmille järjestetään neljä vanhempien palaveria.

 • Tammikuu 2019: Kauden 2018 toteutuminen ja varainkäyttö, tarkennukset kaudelle 2019
 • Huhtikuu 2019: Tarkennukset kevätkaudelle 2019, taloustilanne
 • Elokuu 2019: Tarkennukset syyskaudelle 2019, taloustilanne
 • Lokakuu 2019: Kauden 2020 toimintasuunnitelma

 

TIEDOTUS

Joukkueen tapahtumakalenteri on nimenhuudossa. Ilmoittautuminen harjoituksiin on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Alustavat ilmoittautumiset peleihin on tehtävä otteluohjelman tultua julkaistuksi nimenhuudossa. Näin mahdollistetaan tarvittaessa ottelusiirtojen järjestäminen ajoissa. Vanhempien on huolehdittava, että nimenhuudosta löytyvät vanhempien sähköposti ja puhelinnumero.

Nimenhuudossa ilmoitetaan myös palavereista, talkoista yms tapahtumista. Joukkueen whatsup toimii kiireellisissä tilanteissa tiedotuskanavana.